top of page
Visueel idee.png

 HET INTERIEUR RECEPT

  c

Woonkamer 2-onder-1-kap  's-Gravendeel

Toen deze bewoners hun gehele woonkamer wilde gaan verbouwen hebben we al hun wensen in kaart gebracht. Een van de wensen was meer licht in de kamer, dit hebben we opgelost met een lichtkoof bijna rondom met dimbare spots die ook als scenes kunnen worden bediend met een app op de telefoon, een gadget waar de mannelijke bewoner heel blij mee is.

 

Ze wilden graag de zijkamer bij de woonkamer betrekken en hier is een grote werk/eettafel en kastruimte gekomen. Door het kleuren palet door te trekken in deze ruimte en de deur te verwijderen is eenheid en een grote ruimte ontstaan. Een andere wens was een haard met wandmeubel wat op maat gemaakt is door een meubelmaker.

Om de vrouwelijke bewoner te overtuigen van het voorstel om de grote graphic op de wand achter de bank te plaatsen, was wel wat overtuigingskracht nodig... Zij had aangegeven van groen te houden, maar groen marmer als blowup, daar had ze echt de 3-D beelden en tekeningen voor nodig om het te visualiseren. Maar nadat alles geplaatst werd en ze alle kleuren en materialen bij elkaar zag was ze helemaal blij met het resultaat. 

 HET INTERIEUR RECEPT

  c

,,

,,

GE-WEL-DIG! Claudia is een topper! Ze neemt je mee op reis door je eigen huis....door de juiste vragen te stellen creëert ze een totaalplan van de betreffende ruimtes. Claudia had een hele mooie digitale route gemaakt door onze vernieuwde inrichting d.m.v. een 3D-tour waarmee het plan goed gevisualiseerd werd. Hiermee krijg je direct een goed beeld van het aanstaande resultaat. Ook presenteerde ze alle ideeën in een mooi projectboek, wat erg handig is als je nieuwe meubels gaat uitkiezen. Claudia kwam met erg leuke ideeën waar je zelf nooit op zou komen. Zo hebben we nu een lichtkoof met dimbare spots door onze woonkamer wat enorm veel sfeer geeft! Ook het kleuradvies was fantastisch. Het advies op het gewaagde behang is erg goed uitgepakt! Wij zijn super blij met het eindresultaat, alles klopt en is in balans. Absoluut een aanrader! Het Interieur Recept bedankt!

bottom of page