top of page
LOGO zwart 11 groot en kleiner 11x11.png
Een compleet interieurontwerp voor dit gehele vrijstaande landhuis. Een vrijstaande woning met ook een goed doordacht domotica lichtplan

 HET INTERIEUR RECEPT

  c

Landhuis in Hoeksche Waard

Met dit landhuis kwam de droom van de eigenaar uit om vanaf nul zijn eigen woning te ontwerpen en te (laten) bouwen. Daar komt best veel bij kijken, zeker wanneer je alles in eigen beheer wilt doen. Een helpende hand voor de inrichting was zeker welkom in dit proces. Door een goede samenwerking en nauwe betrokkenheid kon ik enkele verbeteringen in de layout toevoegen en zorgen dat zowel de eigenaar als de parttime kinderen een fijne eigen plek in het huis kregen. 

 

Een eigen plek betekent dat er naast een sfeer/stijl die door het gehele huis terug komt er ook in iedere persoonlijke ruimte een eigen smaak en stijl te voelen is. De zwarte visgraat vloer is hier in huis een verbindende factor evenals de zwart stalen trap en deuren. Keuken en meubelen zijn maatwerk en gemaakt van een combinatie van luxe materialen zoals walnoot hout. Grote volumes in meubilair en maatwerk meubelen zorgen voor een goede balans in de ruimtes.

Met een goed doordacht domotica lichtplan is er door de gehele woning een duurzaam en sfeervol interieur ontstaan. 

 HET INTERIEUR RECEPT

  c

 HET INTERIEUR RECEPT

  c