top of page
Vrijstaaande woning 's-Gravendeel Woonkamer.jpg

 HET INTERIEUR RECEPT

  c

Vrijstaande woning 's-Gravendeel

Toen de bewoners van deze geschakelde vrijstaande woning het kochten, moesten ze wel even door het koele cleane witte jaren 90 interieur heen kijken. Wit marmeren vloeren, spiegeltegels, zwarte leren banken en veel chroom, zij wilde graag warme materialen en kleuren. Maar om de interieur keuzes te maken en het nieuwe interieur al voor zich te zien, konden zij de hulp van Het Interieur Recept wel gebruiken.

Samen zijn we stap voor stap door de wensen voor hun familiehuis gegaan, de mogelijkheden van de indeling bekeken, hoe werken we de pilaar die midden in de kamer staat weg`of benadrukken we hem juist?  We willen graag een haard maar waar? en de aangebouwde serre is slecht toegankelijk, hoe betrekken we hem bij de woonkamer? Maar zo dat het wel een aparte chill-ruimte voor de pubers blijft.
En de grote ruimte van de keuken kon toch wel beter benut worden.

Ook bekeken we de indeling van de eerste verdieping waar de badkamer wat extra ruimte kon gebruiken voor een volwassen gezin van vier personen. Grote inloopdouche, dubbele wasmogelijkheid en vooral veel opbergruimte was de wens, hiervoor werd wat extra ruimte van de master bedroom gesnoept. De stijl en kleur van de woonkamer en keuken is doorgevoerd in de gehele woning, dus ook in de badkamer, wat samenhang, eenheid en een luxe gevoel geeft.

 HET INTERIEUR RECEPT

  c

 HET INTERIEUR RECEPT

  c

,,

 HET INTERIEUR RECEPT

  c

,,

“Claudia nam ons mee op reis van onze oude naar onze nieuwe woning. Door sfeer te proeven in onze oude woning en te luisteren naar onze wensen voor de nieuwe woning kwam ze met meerdere plannen voor ons nieuwe interieur. Door steeds verder te schaven en selecteren kwam er uiteindelijk een compleet plan waarbij aan alles gedacht was. Door van te voren mee te gaan kijken en meten in de nieuwe woning kon ze ook een goed lichtplan maken. Voor de praktische invulling kwam Claudia ook met ideeën waarbij we uiteraard de vrijheid hadden om daarin onze eigen keuzes te maken. Tijdens het klussen kwam ze regelmatig een kijkje nemen om te zien of alles naar wens ging. Als we tussendoor vragen hadden, konden we altijd een beroep op haar doen. We betaalden een all-in prijs en deze was ook echt all-in.
Claudia luistert goed, denkt in mogelijkheden en oplossingen en is goed bereikbaar; voor ons is het de investering meer dan waard geweest!”

bottom of page