top of page
Interieurontwerp Ibiza woning totaalontwerp

 HET INTERIEUR RECEPT

  c

Totaal Interieurontwerp voor vakantie woning op Ibiza

De trotse eigenaar van deze mooie ruime vrijstaande vakantie woning in Ibiza wilde de inrichting in 2-meerjaren-fases aanpakken i.v.m de vakantie seizoenen. Er moest een totaalontwerpplan gemaakt worden voor de gehele woning inclusief de terrassen op diverse niveaus bij het zwembad en het dak.

 

Voor alle 5 de slaapkamers, de woonkamers voor het woonhuis en het evt. te verhuren appartement in de basement, heb ik de lay-out plattegronden en de visuele ideeën/moodboards gemaakt. Ook hierin zijn de toekomstige plannen en wijzigingen in de architectuur, terras en zwembadniveaus, keukens, inbouwkasten en nieuwe vloeren meegenomen. De wens was een BoHo chic interieur in een naturel stijl met tijdloze meubelen voor een passend budget. Een echt Ibiza-vakantie-feeling.

Voor deze eerste fase is gekozen het terras aan de zijkant van de woning te funderen, een veranda te bouwen, de keuken van rood naar wit te spuiten. Kamers, terrassen en balkons mochten ook opnieuw worden ingericht. Hiervoor heb ik een meubelplan gemaakt en alle inkoop geregeld van meubelen, verlichting, vloerkleden, gordijnen, tuinmeubilair en accessoires.

Voor de totale inrichting en styling heb ik samen met een collega stylist op locatie, in een aantal dagen geshopt en de complete metamorfose gerealiseerd. 

 HET INTERIEUR RECEPT

  c

 HET INTERIEUR RECEPT

  c

 HET INTERIEUR RECEPT

  c

 HET INTERIEUR RECEPT

  c

 HET INTERIEUR RECEPT

  c