top of page
Interieurontwerp slaapkamer appartement 's-Gravendeel

 HET INTERIEUR RECEPT

  c

Interieurontwerp voor slaapkamer - appartement in 's-Gravendeel

De basis voor deze nieuwe slaapkamer is de prachtige, zelfgemaakte quilt. Een wens van de opdrachtgeefster. Om eenheid te creëren in het totale interieurontwerp is het kleurenpalet voor de gehele woning gebaseerd op deze prachtige quilt gecombineerd met enkele andere warme kleuren en rijke materialen. 

 

Een deel van de meubels uit de vorige slaapkamer heeft een plaats gekregen in de nieuwe slaapkamer en is gecombineerd met een nieuwe op maat gemaakte inloopkast. Deze inloopkast is geplaatst in een nis die is gerealiseerd door het verplaatsen van een muur tussen de twee slaapkamers. Dit kon gerealiseerd worden doordat ik voordat de bouw startte het interieurontwerp al heb gemaakt. Het resultaat is de droom van de bewoners, een mooie ruime, handig ingedeelde inloopkast met voor beiden een eigen gedeelte voor kleding en schoenen.

De slaapkamer heeft een persoonlijke touche gekregen: een mooie vitrine met herinneringen aan reizen en familie. Niet opgeborgen achter dichte deuren maar om er dagelijks van te genieten!

 

Het geavanceerde lichtplan met smartlicht maakt het mogelijk om makkelijk te switchen tussen functioneel helder licht (om kleding uit te zoeken en te passen) en sfeervol avondlicht.

 HET INTERIEUR RECEPT

  c

,,

" De samenwerking met Claudia van Het Interieurrecept is ons geweldig bevallen. Zij informeerde uitgebreid naar wat onze ideeën en wensen waren en wat we nog beslist bij de inrichting wilden behouden. Daar is rekening mee gehouden met de ontwerpen, die visueel werden gemaakt, zodat het voor ons duidelijk werd hoe het er uit ging zien. En die ontwerpen waren voor de inrichting van ons appartement verrassend. We waren zelf nooit op deze inrichting en kleurstelling van muren en interieur gekomen. Zij is ook meegegaan bij onze aankopen en heeft daarbij geadviseerd, rekening houdend met onze wensen en budget. Veel gemak en minder kopzorgen voor ons. Wij zijn dan ook zeer tevreden met haar advies en komen elke dag weer met plezier thuis. Kortom een plezierige samenwerking en een aanrader voor u inrichting. "

,,

bottom of page