top of page
Afbeelding1.jpg

 HET INTERIEUR RECEPT

  c

Leef keuken in oude boerderij - 's-Gravendeel

De bewoners van deze mooie oude boerderij kwamen bij mij met de vraag hoe ze hun huidige woonkeuken meer konden laten aansluiten bij de naastgelegen woonkamer die al wel was verbouwd. Zij waren nu toe aan een nieuwe keuken en wisten niet waar te beginnen en welke opstellingen er mogelijk waren in deze ruimte. Ook hadden ze niet echt een idee welke stijl en kleur keuken.

Wel moest de vloer blijven liggen en wilde ze heel graag een rond bar-gedeelte. Maar om de juiste interieur en verlichting keuzes te maken èn het nieuwe interieur te visualiseren, daar konden zij de hulp van Het Interieur Recept wel bij gebruiken.


Samen zijn we stap voor stap door hun wensen gegaan, de mogelijkheden van de ruimte bekeken en hoe we de keuken bij de woonkamer konden betrekken ? Maar zo, dat het wel een aparte ruimte zou blijven. De stijl en kleur van de woonkamer is in de keuken doorgevoerd met het licht blauw in wanden en tegels, en het bruine leer van enkele elementen van de bank kwam terug in de barkrukken, 2 eetkamerstoelen maar ook in de kleurkeuze van een deel van de keukenfronten. Een accent met de auberginekleurige Muuto stoelen. Daarmee is de Nordic style doorgetrokken wat samenhang en eenheid geeft.

Om de keuken een huiselijk en persoonlijk karakter te geven is een mooie blow-up geplaatst met een samensmelting van een foto van de kinderen van nu, in een oude foto van de straat van vroeger. Ook de tegelwand met display planken en de opzet in de kook nis maakt het strak maar persoonlijk.

 HET INTERIEUR RECEPT

  c

,,

,,

Claudia heeft ons enorm geholpen met zowel de nieuwe indeling van de keuken, de juiste stijl bepalen en het lichtplan.
De keuzes die gemaakt zijn hadden wij nooit zelf opgekomen. Claudia is voor ons echt van meerwaarde geweest. Creatief, inspirerend en motiveert!!

bottom of page