top of page
Visueel idee van interieurontwerp voor de badkamer van een 2-onder-1 kap

 HET INTERIEUR RECEPT

  c

Interieurontwerp voor badkamer -  2-onder-1-kap in Oud-Beijerland

Voor het gezin van 6 personen was de oude badkamer geen praktische maar ook geen prettige ruimte om in te verblijven. De wens was om de interieurstijl van de huidige bewoners ook hier terug te laten komen.

De badkamer kreeg een geheel nieuwe lay-out. Het bad ging weg en hiervoor in de plaats kwam een zeer ruime inloopdouche. Ik heb een grote nis gecreëerd door haaks op het wastafelmeubel 2 kasten-op-maat te plaatsen, met hierin voldoende opbergruimte voor wasmand en verzorgingsproducten voor alle 6 personen. Hierdoor kunnen noodzakelijke functionele producten achter deuren opgeborgen worden en mooie handdoeken en accessoires in open vakken geshowd.

Een design radiator om veel handdoeken op te hangen en te drogen èn een goed lichtplan maken het geheel compleet. Met de juiste verlichting, wat feller functioneel licht voor de lichamelijke verzorging en gedimd sfeerlicht voor een ontspannen wellness gevoel. De spots en stopcontacten voor föhn en scheerapparaat konden mooi ingebouwd worden in de ontstane nis en maatwerk kasten.

 HET INTERIEUR RECEPT

  c

,,

,,

Wij wilde de gehele benedenverdieping ( keuken en woonkamer) + badkamer veranderen en wist niet zo goed van hoe en wat. Toen hebben wij Claudia gevraagd om te helpen. Ze heeft een kleurplan , lichtplan en meubel plan gemaakt en heeft ook deze waanzinnige kast ( zie foto) bedacht.
We zijn erg blij met het eind resultaat en wij hopen dat je nog vele mooie verbouwingen mag doen.

bottom of page