top of page
Interieurontwerp woonkamer appartement 's-Gravendeel

 HET INTERIEUR RECEPT

  c

Interieurontwerp voor woonkamer - appartement in 's-Gravendeel

De bewoners van dit ruime nieuwbouwappartement hebben hun eigen woning verkocht en zijn verhuisd naar dit gelijkvloerse appartement.

 

Een deel van de meubels uit de vorige woning moest een plaats krijgen in de nieuwe woonkamer. Ook hebben de opdrachtgevers de wens uitgesproken om veel mooie herinneringen (van reizen, familie en de liefde) terug te willen zien komen in de inrichting. Van foto's en kunst tot zelfgemaakte quilts. Wat zichtbaar wordt in vitrines, wandplanken en een fotocollage wand.

 

De bestaande meubels zijn in een sfeervolle, lichte setting geplaatst, met rijke kleuren en een mix van materialen. Het geavanceerde lichtplan met smartlight maakt het mogelijk om verschillende sferen te kiezen en de timer te gebruiken. Heel eenvoudig te bedienen via de mobiele telefoon.

 

Een andere grote wens van deze bewoners was om de ruimte zo in te delen dat het mogelijk zou zijn om uitgebreid te kunnen socialiseren (koken voor en ontvangen van gasten), maar tegelijk ook ruimte over te houden om je individueel te kunnen "afzonderen". Vandaar dat er voor elke bewoner een eigen relaxplek is ontworpen; elk met een eigen TV!

,,

 HET INTERIEUR RECEPT

  c

 De samenwerking met Claudia van Het Interieurrecept is ons geweldig bevallen. Zij informeerde uitgebreid naar wat onze ideeën en wensen waren en wat we nog beslist bij de inrichting wilden behouden. Daar is rekening mee gehouden met de ontwerpen, die visueel werden gemaakt, zodat het voor ons duidelijk werd hoe het er uit ging zien. En die ontwerpen waren voor de inrichting van ons appartement verrassend. We waren zelf nooit op deze inrichting en kleurstelling van muren en interieur gekomen. Zij is ook meegegaan bij onze aankopen en heeft daarbij geadviseerd, rekening houdend met onze wensen en budget. Veel gemak en minder kopzorgen voor ons. Wij zijn dan ook zeer tevreden met haar advies en komen elke dag weer met plezier thuis. Kortom een plezierige samenwerking en een aanrader voor uw inrichting. 

,,

bottom of page